Previous Next

Joan Meeting Room Assistant

Ekologicky-navrhnutý digitálny displej na označenie dverí miestností a plánovací nástroj pre rokovacie miestnosti. Joan je extrémne výkonná a efektívna technológia v kombinácii s e Ink elektronickým papierovým displejom a so spotrebou až o 99% menej energie ako iné bežné riešenia. Joan je možné nainštalovať iba za niekoľko minútu, pričom nevyžaduje kabeláž, a je možné ju jednoducho uchytiť na ľubovolný hladký povrch samolepiacim magnetom.

 

batery

 

 

Extrémna energetická účinnosť

Joan vyžaduje nabíjanie jeden krát za niekoľko mesiacov. Pozor, nesmiete stratiť Joan nabíjačku v medziobdobí používania. Joan využíva až 99% menej energie ako LCD displeje.

 

mounting

 

 

Jednoduchá inštalácia

Žiadne vŕtanie a  neporiadok. Áno, je to pravda: všetko, čo potrebujete je pribalený Joan samolepiaci magnet. Joan je nainštalovaný a v plnej prevádzke len za niekoľko minút po rozbalení z krabice.

 

paper

 

 

Úžasný displej

Perfektný Signage displeji. Bez ohľadu na žiarivky, Joan obrazovka bude mať vždy viditeľnosť ako papier, so zorným uhlom 180° a výbornou čitateľnosťou aj na priamom slnku.

 

wifi

 

 

Jednoduchá konektivita

Joan komunikuje s kalendárom, ktorý už používate, a pripojíte ju k existujúcej Wi-Fi sieti. Nie je potrebné budovať alebo pripojiť niečo iné.

 

Perfektná Signage technológia

Joan je "next generation" rezervovací systém pre rokovacie miestnosti a kancelárie vyvinutá špeciálne pre "Room Signage". E Ink® e-papier displej riadený pokročilou technológiou, je produktom roka výskumu a vývoja v energeticky účinnom riešení Signage. Joan je perfektný Signage Displej s 180° pozorovacím uhlom, výbornou čitateľnosťou a bez odrazov aj na priamom slnku.

Skonštruovaný pre Digital Signage

Priekopníkom v oblasti Digital Signage rezervačných systémov pre konferenčné miestnosti a zasadacie miestnosti. Základná koncepcia Joan je dostupná cena a je konštrukčne vyrobená a konštrukčne navrhnutá výhradne pre splnenie Room Signage. Joan šetrí čas, peniaze a veľa bolesti hlavy. Joan je použiteľná hneď po vybalení z krabice, a je novýé revolučné zariadenie pre zvýšenie produktivity, ktorá Vám pomôže riadiť tok vašich každodenných stretnutí.

O nás

Akoos consulting s.r.o. ponúka výkonné riešenia v rôznych oblastiach biznisu. Môžeme Vám pomôcť zhodnotiť Váše aktuálne technológie, marketing, predaj a go-to-market stratégie. Naše služby sú odvodené z aktuálneho diania na trhu a najmodernejšieho technologického výskumu, a to poskytuje organizáciám efektívny prístup k informáciám pre efektívne rozhodovanie.

Kontakt

Mapa sídla

© 2016 Akoos consulting s.r.o.. All Rights Reserved.

Search