Blog With Right Sidebar

Objednajte si Vašu Joan Meeting Room Assistant teraz.

Popis Cena
JOAN Manager € 449,00
JOAN Executive € 549,00
JOAN Board € 1 199,00
Cloud Hosting (JOAN Manager & JOAN Executive) € 9,99
Cloud Hosting (JOAN Board) € 16,99
Všetky ceny sú uvádzané bez DPH.  

Previous Next

Ekologicky-navrhnutý digitálny displej na označenie dverí miestností a plánovací nástroj pre rokovacie miestnosti. Joan je extrémne výkonná a efektívna technológia v kombinácii s e Ink elektronickým papierovým displejom a so spotrebou až o 99% menej energie ako iné bežné riešenia. Joan je možné nainštalovať iba za niekoľko minútu, pričom nevyžaduje kabeláž, a je možné ju jednoducho uchytiť na ľubovolný hladký povrch samolepiacim magnetom.

Misia, na ktorej záleží.

BI pomáha ľuďom vidieť a rozumieť ich dáta. Týchto osem slov, ktoré riadia všetko, čo robíme, a ktoré ešte nikdy neboli viac dôležité.

Biznis model predstavuje základný princíp, ako firma vytvára, predává a získava hodnotu.

Účinné, jednoduché a overené nástroje, s ktorými dokážete biznis modely chápať, vytvárať, transformovať a nakoniec taktiež realizovať. Účinné a praktické techniky inovácie, ktorých v súčasnej dobe využívajú popredné svetové firmy. Ponúkame Vám systematický postup, ako pochopiť princípy nového biznis modelu, navrhnúť ho a realizovať – alebo ako analyzovať a transformovať starý.

Design Thinking je vždy spojený s lepšou budúcnosťou. Na rozdiel od Critical Thinking, ktorý je procesnou analýzou a je spojený s “preverením škôd" nápadov. Design Thinking je myslenie, tvorivý proces, založený na "budovaní" nápadov. Nie su tu žiadne rozsudky v Design Thinking. To eliminuje strach z neúspechu a podporuje maximálny vstup a účasť. Divoké nápady sú vítané, pretože tie často vedú k najviac kreatívnym riešeniam.

Search

O nás

Akoos consulting s.r.o. ponúka výkonné riešenia v rôznych oblastiach biznisu. Môžeme Vám pomôcť zhodnotiť Váše aktuálne technológie, marketing, predaj a go-to-market stratégie. Naše služby sú odvodené z aktuálneho diania na trhu a najmodernejšieho technologického výskumu, a to poskytuje organizáciám efektívny prístup k informáciám pre efektívne rozhodovanie.

Kontakt

Mapa sídla

© 2016 Akoos consulting s.r.o.. All Rights Reserved.

Search