Business Inteligence

Misia, na ktorej záleží.

BI pomáha ľuďom vidieť a rozumieť ich dáta. Týchto osem slov, ktoré riadia všetko, čo robíme, a ktoré ešte nikdy neboli viac dôležité.

V roku 2020 bude svet generovať 50 krát viac dát ako v roku 2011. V rámci týchto dát sú tu obrovské príležitosti pre ľudský pokrok. Ale aby mohli ľudia premeniť príležitosti v realitu, potrebujú silu dát na dosah ruky. BI softvér sa stáva pravým nástrojom, ktorý poskytuje práve toto.

Náše produkty menia spôsob, akým ľudia používajú dáta na riešenie problémov. Robíme annualize dát rýchlejšiu a jednoduchšiu, krásnu a užitočnú. Je to softvér pre každého.

My sme BI.

Akoos consulting s.r.o. ponúka výkonné riešenia v rôznych oblastiach biznisu. Môžeme Vám pomôcť zhodnotiť Váše aktuálne technológie, business intelligence nástroje, marketing, predaj a go-to-market stratégie. Naše služby sú odvodené z aktuálneho diania na celosvetovom trhu a najmodernejšieho technologického výskumu, a to poskytuje organizáciám efektívny prístup k informáciám pre efektívne rozhodovanie.

Medzi naše portfolio služieb patrí konzultačná činnosť spojená so svetovou jedničkou Tableau Software a celosvetovo najvýkonnejšieho Self-BI softvéru pre vizualizovanie podnikových dát, ad-hoc reporting a tvorbu interaktívnych dashboardov bez nutnosti implementácie. Naša spoločnosť Vám pomôže začať využívať silu Self-BI nástroja, a vy tak môžete pohodlne vizualizovať Vaše dáta. V prípade akýchkoľvek otázok sa na nás neváhajte obrátit.
 
Mailto: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Url: www.tableau.sk

O nás

Akoos consulting s.r.o. ponúka výkonné riešenia v rôznych oblastiach biznisu. Môžeme Vám pomôcť zhodnotiť Váše aktuálne technológie, marketing, predaj a go-to-market stratégie. Naše služby sú odvodené z aktuálneho diania na trhu a najmodernejšieho technologického výskumu, a to poskytuje organizáciám efektívny prístup k informáciám pre efektívne rozhodovanie.

Kontakt

Mapa sídla

© 2016 Akoos consulting s.r.o.. All Rights Reserved.

Search