Blog

Previous Next

Qwizdom OKTOPUS

Unpublished

Oktopus je interaktívny prezentačný a kolaboračný softvér navrhnutý pre použitie s akoukoľvek interaktívnou tabuľou alebo interaktívnym displejom CTOUCH, interaktívnym projektorom a akoukoľvek interaktívnou dotykovou plochou obrazovkou. A môžete pracovať s akýmkoľvek  obsahom alebo aplikáciou.

Zvýrazňujte, spolupracujte, prezentujte a hlasujte.

Práca nad alebo v akejkoľvek softvérovej aplikácii, na existujúcom obsahu alebo vo webovom prehliadači. K dispozícii je v 42 jazykoch a je kompatibilný s Windows a Mac. Oktopus dáva každému, či už v školstve alebo biznise - flexibilitu používať aplikácie, obsah a zdroje podľa vlastného výberu.

Qwizdom Oktopus je hrdí na to, že Oktopus je dodávaný s 5 Qwizdom Notes+ licenciou, ktorá zvyšuje spoluprácu v triede alebo v rokovacej miestnosti. Inštruktori môžu okamžite zdieľať obsah rovnako, ako účastníci môžu sledovať spolu na svojich osobných prostriedkoch (tablet, smartphone alebo PC), písanie poznámok, odpovede na otázky a zdieľať poznámky počas akejkoľvek živej lekcii alebo stretnutí.

Jednoduché použitie.

Jednoduchý dizajnu je prístupný užívateľom všetkých vekových kategórií a úrovní počítačovej gramotnosti. Multi-odvetvie rozhranie s viac ako 70 interaktívnymi nástroji na vytvorenie jedinečnej a výkonnej prezentácie. Jedinečná Quick paleta nástrojov umožňuje rýchle vytváranie prezentácie.

O nás

Akoos consulting s.r.o. ponúka výkonné riešenia v rôznych oblastiach biznisu. Môžeme Vám pomôcť zhodnotiť Váše aktuálne technológie, marketing, predaj a go-to-market stratégie. Naše služby sú odvodené z aktuálneho diania na trhu a najmodernejšieho technologického výskumu, a to poskytuje organizáciám efektívny prístup k informáciám pre efektívne rozhodovanie.

Kontakt

Mapa sídla

© 2016 Akoos consulting s.r.o.. All Rights Reserved.

Search