Design Thinking

Design Thinking je vždy spojený s lepšou budúcnosťou. Na rozdiel od Critical Thinking, ktorý je procesnou analýzou a je spojený s “preverením škôd" nápadov. Design Thinking je myslenie, tvorivý proces, založený na "budovaní" nápadov. Nie su tu žiadne rozsudky v Design Thinking. To eliminuje strach z neúspechu a podporuje maximálny vstup a účasť. Divoké nápady sú vítané, pretože tie často vedú k najviac kreatívnym riešeniam.

Design Thinking v siedmich krokoch:

1. Definovať \ 2. Skúmať \ 3. Predstaviť si \ 4. Prototyp \ 5. Výber \ 6. Implementácia \ 7. Učiť sa

Pohľad na problém z viac ako jednej perspektívy vždy prináša bohatšie výsledky. Mnohokrát si nie sme vedomí filtrov, ktorými môžeme byť zaťažený, keď sme vytvárali odpovede na problémy. Viac perspektív a tímová práca sú veľmi dôležité.

Pri Design Thinking sa domnievame, že získame lepšie odpovede, keď 5 ľudí bude pracovať na probléme 1 deň, ako 1 osoba po dobu 5 dní.

O nás

Akoos consulting s.r.o. ponúka výkonné riešenia v rôznych oblastiach biznisu. Môžeme Vám pomôcť zhodnotiť Váše aktuálne technológie, marketing, predaj a go-to-market stratégie. Naše služby sú odvodené z aktuálneho diania na trhu a najmodernejšieho technologického výskumu, a to poskytuje organizáciám efektívny prístup k informáciám pre efektívne rozhodovanie.

Kontakt

Mapa sídla

© 2016 Akoos consulting s.r.o.. All Rights Reserved.

Search