Previous Next

Interaktívny displej CTOUCH

CTOUCH prináša svet na dosah ruky. Doslovne. To, čo vidíte, je to, čoho sa dotknete. Čoho sa dotknete je to, čo vidíte. So CTOUCH majú teraz odborníci špičkové interaktívnych riešenie práve tam, kde si to želajú: na dosah svojej ruky. Bez kontaktu, je nemožné si predstaviť prepojený svet.

Užite si silu interakcie

Široká škála CTOUCH dotykových displejov rady Laser, Leddura, Lexinus a Mensa, v kombinácii so širokou škálu interaktívnych dotykových riešení, je táto inteligentná, interaktívna konektivita k dispozícii pre každého profesionála na trhu.

Kompatibilný s Windows, Mac a Linux platformami, je sila dotyku pomocou displeja CTOUCH k dispozícii pre každého. Zažite silu dotyku! Zapojte a hrajte sa. CTOUCH zaisťuje hladký dotykový zážitok. Pracovať s Laser alebo Leddura je veľké množstvo výhod pre všetkých zúčastnených. A s výkonnou technológiou Active IRO© je vždy zaistená najrýchlejšia, najhladšia a čo najpresnejšia skúsenosť.

Riešenia Lexinus a Mensa, CTOUCH high-end kapacitné (PCAP) riešenia, prinášajú to najlepšie z oboch svetov na bezproblémovej dotykovej ploche.

Riešenia pre biznis

Ak prinášate nové zručností alebo zavádzanie nové metódy a postupy v rámci organizácie, CTOUCH interaktívne displeje Vám ich pomôžu pripojiť a zdieľať s kolegami, partnermi a zamestnancami.

Udržujte všetkých zúčastnených - výmenou nápadov, ktoré sa prinášajú interaktívnou prezentáciou, dokumentmi, brainstormingom, a prispievajú do projektov v reálnom čase.

Povzbudiť účastníkov, aby sa zapojili, komunikovať a spolupracovať pri rokovaniach, starať sa o komunikáciu, budovať tímovú spoluprácu a zabezpečiť úspešné výsledky pre vašu organizáciu.

Zapojiť účastníkov, posúvať ich chápanie kľúčových pojmov a podporovať ich plné zapojenie do tréningových činností.

Ušetriť náklady a čas tým, že distribuuje dôležité informácie s kolegami okamžite všetkým účastníkom schôdzky, čo eliminuje potrebu písať si poznámky.

Riešenia pre predajne

Predaj už nie je iba o nakupovaní, je o zážitku.

CTOUCH interaktívne displeje v prostredí predajní umožňujú maloobchodníkom preklenutie medzery medzi kamenným a on-line predajom, zlepšenie skúsenosti so značkou a zvýšenie zapojenia zákazníkov do nakupovania.

Cielené interaktívne plochy a pútavé reklamné oznámenia. Digital Signage softvér umožňuje okamžite aktualizovať obsah a ponuky, udalosti a relevantné informácie.

Zlepšenie skúsenosti zákazníkov tým, že obmedzíte čakanie a zvýšite tak počet zákazníkov a návštevníkov. Aktivovať online objednávanie, náhľad skladových zásob, a inšpirovať zákazníkov v Next Generation obchode.

Väčšie zapojenie zákazníkov a budovanie značky tým, že zapojíte sociálne média priamo v predajni. Jednoduchou aktiváciou sociálneho zdieľania.

CTOUCH príslušenstvo

Konektivita - integrovaná drôtová alebo bezdrôtová

Softvérové aplikácie

Zvuk - CTOUCH Soundbar

Montáž -  Wallom wall and Wallom mobile

Stylus - CTOUCH pero

 

O nás

Akoos consulting s.r.o. ponúka výkonné riešenia v rôznych oblastiach biznisu. Môžeme Vám pomôcť zhodnotiť Váše aktuálne technológie, marketing, predaj a go-to-market stratégie. Naše služby sú odvodené z aktuálneho diania na trhu a najmodernejšieho technologického výskumu, a to poskytuje organizáciám efektívny prístup k informáciám pre efektívne rozhodovanie.

Kontakt

Mapa sídla

© 2016 Akoos consulting s.r.o.. All Rights Reserved.

Search